• HÅLLBARA KONSTRUKTIONER
  HÅLLBARA KONSTRUKTIONER
  Nischat och kreativt byggindustribolag med fokus inom miljöteknik.
 • HJÄRTA OCH HJÄRNA
  HJÄRTA OCH HJÄRNA

  Vi vill ge energi, inte ta!

 • LUGN, VI HJÄLPER DIG
  LUGN, VI HJÄLPER DIG
  Från idé och skiss till montage och färdig lösning.
 • OPTIMERADE LÖSNINGAR
  OPTIMERADE LÖSNINGAR
  Vi kombinerar gärna limträ, stål och betong.
 • HÅLLBARA KONSTRUKTIONER
  HÅLLBARA KONSTRUKTIONER

  Nischat och kreativt byggindustribolag med fokus inom miljöteknik.

 • HÅLLBARA KONSTRUKTIONER
  HÅLLBARA KONSTRUKTIONER

  Nischat och kreativt byggindustribolag med fokus inom miljöteknik.

 • UTFÖRT MED GRÖN BETONG
  UTFÖRT MED GRÖN BETONG

  Nischat och kreativt byggindustribolag med fokus inom miljöteknik.

 • ARKITEKTUR OCH INFRASTRUKTUR
  ARKITEKTUR OCH INFRASTRUKTUR

  Trygga, vackra och långsiktigt hållbara lösningar.

VÅR HISTORIA

2008 - Marcus startade C3C Engineering med målsättningen att försöka skapa ett arbetssätt byggt på samarbeten och att jobba med världsledande teknik …och på den vägen är det…

Första och viktigast ordern på 8000 kr ramlade in….efter det har hela världen känts öppen. :)

2010 - Första bassängprojektet säljs till Stora Enso i Fors (10 m hög Buffertank med mellanväggen och tak över halva bassängen för Stora Enso i Fors). Det blir starten på ett framgångsrikt samarbete med danska A-Consult.

2011 - Maria anställdes - Halleluja, det var dagen då det blev ordning och reda på C3C!

Vårt ledord: Var schysst! Myntas.

Vi är inte perfekta och gör inte alltid rätt men känns som det sitter i generna (det vill vi tro i alla fall..) att vara schyssta både internt och med samarbetspartner och kunder…och dessutom gör det arbetet väldigt mycket roligare !

2012 - C3C Blocksystem intar Norge. Freddy börjar på C3C …han är en rutinerad räv som tidigare jobbat med både marknadsföring och bygg och han får nu, som han säger –”använda hela sin pakke av kunskap ”för att kunna erövra norska marknaden. Heja Norge!

2014 - Vatten under broarna. Avtal skrivs med irländska Macrete, som har världspatent på brosystemet FlexiArch och är ledande på infrastruktur i prefabricerad betong. Vässar oss ytterligare och ger oss anledning att besöka vackra Irland.

2015 - Påtryckningar från kunder som önskade större helhetsåtagnade från oss. Vår tekniske doktor Johan anställs och härmed startas en satsning på affärsområdet Industristommar. Gärna som en kombination av betong, stål och / eller limträ. Samtidigt levererar vi Europas största prefabricerade bassäng till Korsnäs ,vad gäller diameter Ø 70 m. och en av de största prefabricerade bassängerna gällande volym till Värö Bruk Ø 54,4 m, höjd 13 m. bruttovolym 30 200 m3.

2016 - Ytterligare några grymma medarbetare börjar på C3C och vi är nu uppe i över 200 års samlad erfarenhet av prefab betong och en hel del år av stål och limträ också ….

C3C Labs - vår egna innovationsfabrik börjar bubbla …med oändliga möjligheter och spännande samarbeten.

Avtal sluts med danska blockproducenter och Per Hagbarth som kommer ansvara för Teknisk försäljning i Danmark. Vi kommer behöva anställa fler för att hinna hjälpa flera kunder i fler länder. Att lyckas i Danmark skapar fina möjligheter för ytterligare internationalisering.

2017 - C3C blocksystem har nu produktion på 71 platser, vi finns allt närmare våra kunder och det ger fantastiska möjligheter att samarbeta med partners med stor erfarenhet och kompetens.

Framtiden - Vi tar inget för givet, Vi är tacksamma att så många vill jobba med oss. Vi ska fortsätta att skapa magiskt bra lösningar och ha en hel del kul på vägen också.

Anmäl dig för nyheter från C3C