Blocksystem - C3C - Concrete m3 Constructions

C3C Blocksystem

C3C:s innovativa blocksystem kan ses som betongindustrins motsvarighet till Lego. Bygg, flytta, expandera eller bygg om efter ändrade förutsättningar. Optimera ytor för lagring och avskiljning av material och gör arbetsmiljön mer säker. Det finns blocktyper och en lösning för alla ändamål och bara fantasin sätter gränser för användningsområdena. Robust, flexibelt och kostnadseffektivt helt enkelt.

Mer än bara betongblock - koncept, lösningar och inspiration

Stödmurar

Robusta, flexibla och flyttbara stödmurar för motlastning, lagring och avskiljning av material. Optimerar lager och arbetsyta och reducerar buller, damm och risk för brand.

Läs mer arrow_forward

Nätningsramper

Säkra arbetsmiljön vid arbete med avfall och nätning av containrar. Nätningsramp i två olika utföranden. Snabb installation och kundanpassade säkerhetslösningar

Läs mer arrow_forward

Lagerhallar

Kompletta lager-och industrihallar. Robust och flexibelt system. Enkelt, flyttbart och kostnadseffektivt. Vi utför även traditionella prefabstommar för industribyggnader.

Läs mer arrow_forward

Materialfickor

Materialfickor för lagring och avskiljning av material. Sorteringsfickor med eller utan tak och överbyggnad. Motlastningsväggar och takhöjd för flaktippning.

Läs mer arrow_forward

Planlager

Ökad lagringskapacitet och smidigare logistik för planlager med stora ytor. Hantering av olika fraktioner som bränsle, flis, skrot och mycket mer.

Läs mer arrow_forward

Mast-och pelarskydd

C3C Protectblock skyddar pelare, master och övrig övervakningsteknik mot påkörning. Robusta och flyttbara betongblock med två olika höjder som standard.

Läs mer arrow_forward

Mobila Skyddsmurar

Skydda arbetsplatsen och minska risken för inbrott, stöld och skadegörelse. Säkra omgivningen från buller, sprängsten och damm. Mobila skyddsmurar med snabb byggnation och utrymme för förändringar efter behov.

Läs mer arrow_forward

Virkeshantering

Kostnadseffektiv virkeshantering effektiviserar flöden och förbättrar arbetsmiljön.Virkesstöden finns i två olika typer och är framtagna i specialarmerad och stryktålig betong för att klara både daglig nötning och större påfrestningar.

Läs mer arrow_forward

Ramper

Ramper för ÅVC-anläggningar eller annan industriell verksamhet. Smidig logistik och hantering av fraktioner i containers i inomhus och utomhusmiljöer

Läs mer arrow_forward

Brand-och bullerskydd

Robust blocksystem som håller materialet på plats,skyddar omgivningarna mot buller och damm och minskar risken för spridning av brand markant.

" Vi ser att våra system och vårt arbetssätt uppskattas av våra kunder. Det är en stark drivkraft för oss att det ska fortsätta vara så. Vi utvecklar kontinuerligt C3C Blocksystem och vårt eget formsystem för att ligga i framkant med innovativa lösningar.

Tobias Axelsson Runbjörk, Utvecklingsansvarig, C3C Engineering AB

Fler referenser