Nätningsramp - C3C - Concrete m3 Constructions

Nätningsramp

Minimera risker och säkra arbetsmiljön med C3C:s konceptlösning nätningsramp. Tidigare problem med att klättra oskyddat på containrar byggs nu bort. Snabb installation på plats och demonterbara block för framtida flytt eller ombyggnation. Rampen ger en robust och säker lösning vid arbetet med nätning. Installera en ramp med genomfart för att spara yta och undvika fordon som backar på området.

/

" -Vår ramp kompletterades efter hand när vi började använda den och såg nya möjligheter att uppgradera säkerheten. Lösningen blev optimal för vår verksamhet. Chaufförerna är nöjda och känner sig säkra, det är det viktigaste.

Magnus Jonsson, Suez Örebo

Fler referenser

Anpassa din ramp

C3C Blocksystem är robust och flexibelt. Nätningsrampen anpassas som en ficka eller för genomfart. Lister och räcken runtom minskar fallrisken ytterligare. Betongkvaliteten anpassas för att klara specifika miljöer exempelvis kemiska industrier eller marina miljöer. Rampen med tillbehör projektanpassas för att komplettera anläggningens behov och yta. Vi hjälper gärna till med övergripande förslag för optimering av lager och arbetsytor och åtar oss även totalentreprenader. Kontakta oss för förslag på lösning som passar just er anläggning.

Specifikationer

Blocksystem
1600x800x800

Över 150 olika blocktyper finns och ingår i våra lösningar. Läs mer och ladda hem broschyr och systembeskrivning nedan.
Tre utförande - Anpassning
Hästskoformad
U-ficka
Delad för genomfart

Stege
Lister
Skyltar
Stolpar och hållare


Är du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!

Fler lösningar med C3C Blocksystem

Stödmur

Robusta, flexibla och flyttbara stödmurar för motlastning, lagring och avskiljning av material. Optimerar lager och arbetsyta och reducerar buller, damm och risk för brand.

Läs mer arrow_forward

Lagerhall

Kompletta lager-och industrihallar. Robust och flexibelt system. Enkelt, flyttbart och kostnadseffektivt. Vi utför även traditionella prefabstommar för industribyggnader.

Läs mer arrow_forward

Materialfickor

Materialfickor för lagring och avskiljning av material. Sorteringsfickor med eller utan tak och överbyggnad. Motlastningsväggar och takhöjd för flaktippning.

Läs mer arrow_forward