Lagerhall - Flexibel och kostnadseffektiv lösning

Lagerhallar

Med C3C Blocksystem finns alla möjligheter att bygga en robust och flexibel lagerhall. Vi levererar kostnadseffektiva lösningar för hantering, optimering och lagring av material. Betongblock i stommen och överbyggnad med stål, limträ eller tältduk ger stor frihet och valmöjligheter när det gäller att anpassa hallen efter aktuell verksamhet och för framtida förändringar i form av om-eller tillbyggnad.

/

" -Att bygga med det här blocksystemet påminner om när man var liten och byggde med lego. Det är enkelt. Betongblock i botten och en plåtkonstruktion ovanpå.

Inge Ebbesson, Suez Recycling, Åstorp

Fler referenser

Unik flexibilitet

C3C Blocksystem erbjuder en unik flexibilitet som på ett enkelt sätt anpassar hallen både invändigt och utvändigt efter nuvarande behov och lämnar öppet för framtida förändringar. Flytta, bygg till eller bygg om lagerhallen efterhand som verksamheten kräver ändrad eller utökad lagringskapacitet.

Anpassade hallar

C3C Blocksystem
1600x800x800
1800x600x600

I vårt system ingår över 150 olika typer av betongblock och speciallösningar. Vi berättar gärna mer om våra lösningar. Läs mer och ladda hem broschyr och systembeskrivning nedan.
Överbyggnad & Dimensionering
Stålkonstruktion
Limträkonstruktion
Tältkonstruktion

Statisk beräkning
Dimensionering

Är du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!

Sven-Olof Wikenström

0766-26 78 03 svenolof@c3c.se

Andra produkter i samma produktgrupp

Stödmur

Robusta, flexibla och flyttbara stödmurar för motlastning, lagring och avskiljning av material. Optimerar lager och arbetsyta och reducerar buller, damm och risk för brand.

Läs mer arrow_forward

Nätningsramp

Säkra arbetsmiljön vid arbete med avfall och nätning av containrar. Nätningsramp i två olika utföranden.Snabb installation och kundanpassad säkerhetslösningar

Läs mer arrow_forward

Materialfickor

Materialfickor för lagring och avskiljning av material. Sorteringsfickor med eller utan tak och överbyggnad. Motlastningsväggar och takhöjd för flaktippning.

Läs mer arrow_forward