Din karriär - C3C - Concrete m3 Constructions

KOM OCH FÖRVERKLIGA
DRÖMMAR HOS OSS

Stor frihet

Här får du frihet på riktigt - att påverka, skapa nytta, planera var och hur du jobbar. Det kan vara en utmaning om du tidigare arbetat i styrda storbolag men vi gillar verkligen det. Här kan du självklart förena jobb med familj och aktiv fritid.

Tillsammans

Du blir en del av ett vasst team på cirka 20 personer som hjälps åt och generöst delar kunskap och erfarenhet. Vi har också ett helt unikt nätverk av fina samarbetsparters runt om i hela landet som vi jobbar tätt och långsiktigt tillsammans med.

Du - vår nya stjärna

Vi tror att du är förbaskat bra på det du gör, men också trevlig och klok. Vi ser verkligen fram emot att träffa dig och utvecklas tillsammans.

Så hur är det att jobba på C3C?

Hör några av oss medarbetare berätta!

Bli vår nya kollega! Just nu söker vi:

Projektledare / teknisk säljare

Som projektledare och teknisk säljare hos oss är du med och tar fram trygga, klimatsmarta, effektiva och ofta världsledande lösningar för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats där du verkligen gör skillnad. Här uppmuntras ständig innovation och här ges tillåtelse att ”riva ner väggar”. Vi tror att du är supervass på att skapa kontakter och långsiktiga samarbeten. Du är bra på att känna in kundens behov och skapa attraktiva lösningar för dem.

VÅR FÖRETAGSKULTUR

Företagskulturen hos oss är typisk för ett företag i stark tillväxt. Beslutsvägarna är korta och vi gillar att förbättra och tänka nytt för att hjälpa våra kunder. Har du en småländsk entreprenörssjäl i dig, kommer du att trivas. Du blir en nyckelspelare med stor frihet – och lika stort ansvar. Vi tror att det är förklaringen till att våra medarbetare trivs och stannar.

Var schysst

Vi brukar säga att C3C ska vara “företaget man både vill jobba på och jobba med”. Vår affär bygger på långa och förtroendefulla relationer med medarbetare, kunder och partners. Därför har vi valt ”var schysst” som vårt ledord. Internt betyder det att vi är inkluderande och att alla har möjlighet att påverka och göra skillnad. Du får konkurrenskraftig lön, förmåner och bonus. Självklart kan du jobba flexibelt.

VÄLKOMMEN, DU SOM ÄR STUDENT

Är du student och ska skriva uppsats eller vill göra din praktik? Varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan erbjuda intressanta uppslag att fördjupa dig i, och här får du göra skillnad på riktigt samtidigt som du knyter värdefulla kontakter och får referenser. Få en bra start på ditt yrkesliv med oss!

VI GILLAR UTVECKLING

– Att vi ständigt tar oss an nya utmaningar och då och då lyckas skapa världsledande lösningar bidrar till en skön känsla i C3C. Vi drivs av en vilja att bryta ny mark. Och för att kunna göra det måste vi fortsätta växa. Tillväxt har aldrig varit något självändamål för oss men det kommer på köpet med nöjda kunder och med den starka drivkraft vi har.

/ Marcus Richardson, VD

Vi har alltid ögonen öppna för vår nästa stjärna

Vi söker ofta nya talanger inom de här yrkesrollerna: Projektledare, Arbetsledare, Teknisk säljare. Om vi inte har en aktuell tjänst så skicka en spontanare till oss.
Du får också gärna vara F-skattare.

Maila eller ring Björn så berättar han mer!

Björn Pettersson
Rekryterare och HR-konsult, Human Solutions 0470-78 78 11
bjorn@humansolutions.se

Sök lediga tjänster här! Projektledare/Teknisk säljare