Ramper- och ÅVC-lösningar - C3C - Concrete m3 Constructions

Ramper

Helhetskoncept för ÅVC-anläggningar och andra industriella verksamheter. Här finns lösningar för både utomhus-och inomhusmiljöer. Med vårt blocksystem skapas ramper med tillgänglighet och smidig logistik vid in- och utfart. Containerfack och stödmurar placeras längs långsidorna vid behov av materialfack. Kompletteras med belysning, mastskydd, stolpar, staket och räcken mm.

/

Mer om ramper

Blocksystem
1600x800x800
Konstruktionsberäkning erbjuds

Tillhörande passblock och special. I vårt system finns över 150 olika blocktyper. Läs mer och ladda hem broschyr och systembeskrivning nedan.
Komplettera din ramp med
Skyddsräcken
Trappor
Skyltar
Skylthållare
Avstängare

Är du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!

Andra produkter i samma produktgrupp

Stödmur

Robusta, flexibla och flyttbara stödmurar för motlastning, lagring och avskiljning av material. Optimerar lager och arbetsyta och reducerar buller, damm och risk för brand.

Läs mer arrow_forward

Nätningsramper

Säkra arbetsmiljön vid arbete med avfall och nätning av containrar. Nätningsramp i två olika utföranden.Snabb installation och kundanpassad säkerhetslösningar

Läs mer arrow_forward

Lagerhall

Kompletta lager-och industrihallar. Robust och flexibelt system. Enkelt, flyttbart och kostnadseffektivt. Vi utför även traditionella prefabstommar för industribyggnader.

Läs mer arrow_forward