Stödmur - C3C - Concrete m3 Constructions Legoblock | Betongblock | L-stöd

Stödmur

Stödmur för anläggning, stadsmiljö och infrastruktur. Med betongblock från C3C skapas snabbt permanenta eller tillfälliga stödmurar för motlastning, lagring och hantering av material. Vårt blocksystem byggs enkelt ihop likt lego. Ingen gjutning eller fogning krävs. Vi skapar robusta lösningar med ett flexibelt och flyttbart system och med oändliga variationer på funktion och design. En stödmur somr som optimerar lagerytor, säkrar arbetsmiljön och samtidigt reducerar buller, damm och risk för brand.

/

Mer än bara betongblock

Att komplettera stödmurarna med en överbyggnad eller med belysning och teknik, grön växtlighet eller glas skapar snabbt och effektivt många nya möjligheter både funktionsmässigt och estetiskt. Våra lösningar är mer än bara betongblock. En multifunktionell stödmur smälter in i omgivningen och skapar sällskapsytor samtidigt som den reducerar buller och damm och minskar risken för brand markant. Det är bara några exempel på de många möjligheterna som finns i våra konceptlösningar.

Mer om stödmurar

Blocksystem - standard och special
1600x800x800 mm. vikt 2,4 T
1800x600x600 mm. vikt 1,5 T

Tillhörande passblock och special. Över 150 olika blocktyper finns och ingår i våra lösningar. Läs mer och ladda hem broschyr och systembeskrivning nedan.
Fler möjligheter
• Svängd stödmur
• Terrasserande murar
• Murar med dekor
• Buller-och brandskydd
• Fundamentsblock
• Konledsblock för vinklar
• Protectblock för mastskydd
• Isolerade block
• Block med gaffelursparingar mm

" -Blocken är mycket bra som stödmurar för vår tuffa hantering av skrot. Med en bredd på 80cm så finns det gott om slitmån. Det var enkelt att montera blocken på våra befintliga ytor. Det blir inga mer L-stöd för oss

Ida Andersson, Falkenberg Recycling

Fler referenser

Långsiktigt hållbara lösningar

Med över 180 års samlad erfarenhet av prefabricerade betonglösningar hjälper vi dig att hitta effektiva, nytänkande och långsiktigt hållbara lösningar. Välj stödmur och blocktyp för ditt behov och din yta och anpassa utformningen därefter. Terrasserande eller svängda murar, slät yta eller dekor. Ersätt dina gamla L-stöd eller gabioner. Valmöjligheterna är oändliga. Blocksystemet är flexibelt och går att bygga om, bygga till eller flytta till annan plats efter ändrade behov och förutsättningar.

Är du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!

Fler lösningar med C3C Blocksystem

Nätningsramp

Säkra arbetsmiljön vid arbete med avfall och nätning av containrar. Nätningsramp i två olika utföranden.Snabb installation och kundanpassad säkerhetslösningar

Läs mer arrow_forward

Lagerhall

Kompletta lager-och industrihallar. Robust och flexibelt system. Enkelt, flyttbart och kostnadseffektivt. Vi utför även traditionella prefabstommar för industribyggnader.

Läs mer arrow_forward

Materialfickor

Materialfickor för lagring och avskiljning av material. Sorteringsfickor med eller utan tak och överbyggnad. Motlastningsväggar och takhöjd för flaktippning.

Läs mer arrow_forward