Gradänger - C3C - Concrete m3 Constructions

Gradänger

Våra gradänger har många användningsområden och anpassas efter markförhållanden och yta. Använd våra lösningar för att bygga läktare med umgängesytor, stilrena sittplatser och amfiteatrar där betong i kombination med träbeklädnad och växter skapar funktionella och estetiskt inbjudande offentliga miljöer

/

Fixa slänten och skapa sittplatser

Här kan ni ta hand om slänter och få sittplatser på köpet. Gradängerna har rundade kanter för att öka sittkomforten och utförandet anpassas efter omgivande ytor och markförhållanden. Kombinera gärna betongen med andra material för en lösning som som smälter in i miljöer som park och gata, skolgårdar eller idrottsplatser.

Mer om gradänger

Blocksystem
Användningsområden
Sittgradänger
Amfiteater
Läktare
Slänter
Skolgårdar
Offentliga miljöer
Idrottsplatser

Är du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!

Frans Gamberg

0766-26 78 05 frans@c3c.se

Fler lösningar för Stad & Infrastruktur

Stödmurar

Våra stödmurar skapar sällskapsytor och en plats att umgås samtidigt som de ger en avskärmande och bullerdämpande effekt. Här lämnas även öppet för integrering av funktioner för att förstärka den biologiska mångfalden som exempelvis insektshotell.

Läs mer arrow_forward

Terrasserande murar

Använd våra lösningar för att bygga läktare med umgängesytor, stilrena sittplatser och amfiteatrar där betong i kombination med träbeklädnad och växter skapar funktionella och estetiskt inbjudande offentliga miljöer.

Läs mer arrow_forward

Safe City - Smart Seat

Påkörningsskydd och terrorskydd där teknik, växtlighet, funktion och sällskapsyta integrerar. Safe City- Smart Seat är vårt klimatsmarta koncept för säkerhetsbarriärer i offentliga miljöer.

Läs mer arrow_forward