Samarbetspartners - C3C - Concrete m3 Constructions

Våra samarbetspartners

En stor del i vår framgång

Långsiktiga samarbeten

Våra samarbetspartners har stor del i C3C:s framgång och för våra möjligheter att skapa unika, hållbara och kostnadseffektiva lösningar. Vi brinner för långsiktiga, öppna och förtroendefulla samarbeten där vi utvecklar ihop med både leverantörer och kunder.

Att hitta de där extra effektiva, hållbara och ofta nytänkande lösningarna tycker vi är något av det mest inspirerande som finns.Därför väljer vi våra samarbetspartners noga. Allt från vassa ensamföretagare, till välrenommerade konsultbolag och effektiva producenter runt om i hela Skandinavien. Är du vår nästa samarbetspartner?

Kontakta oss

Vårt unika nätverk

C3C blocksystem producerar vi idag med vårt formsystem kontinuerligt på över 130 platser runtom i Skandinaven. Det betyder att vi ofta kommer mycket nära våra kunder. Alla våra leverantörer har sina unika kompetenser och de samarbeten vi har här har skapat och fortsätter skapa fantastiskt fina möjligheter även för våra affärsområden tanksystem, teknikbyggnader,samhällsskydd och stad&infrastruktur. Vill du bli en del i vårt unika nätverk?

Vi finns nära dig