Våra samarbeten är en stor del av vår framgång

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners har stor del i C3C:s framgång och för våra möjligheter att skapa unika, hållbara och kostnadseffektiva lösningar. Vi brinner för långsiktiga, öppna och förtroendefulla samarbeten där vi utvecklar ihop med både leverantörer och kunder. Att hitta de där extra effektiva, hållbara och ofta nytänkande lösningarna tycker vi är något av det mest inspirerande som finns.

Därför väljer vi våra samarbetspartners noga. Allt från vassa ensamföretagare, välrenommerade konsultbolag till effektiva producenter i hela Skandinavien och Irländska Macrete, som är ett av Storbritanniens främsta bolag för prefabricerade konstruktioner för infrastruktur.

Över 100 produktionsplatser

C3C blocksystem producerar vi idag med vårt formsystem kontinuerligt på över 100 platser runtom i Skandinaven. Det betyder att vi ofta kommer mycket nära våra kunder. Alla våra leverantörer har sina unika kompetenser och de samarbeten vi har här har skapat och fortsätter skapa fantastiskt fina möjligheter även för våra affärsområden stommar, infrastruktur och bassänger.