Dricksvattenreservoarer - C3C - Concrete m3 Constructions

Dricksvattenreservoarer

Det bassängsystem som C3C utför har byggts sedan 1986 och är ett av Europas mest sålda, förfinade och beprövade system. Produktionen görs inomhus och under väl kontrollerade former. Väggelementens insidor är stålglättade och reservoarerna utförs med släta åtkomliga ytor även i skarvar. Inga dolda skrymslen där stillastående vatten lätt fastnar. Vi använder inga fogmassor för väggelementen för att undvika bakterietillväxt och de vertikala skarvarna utförs med släta EPDM-lister synliga och åtkomliga. Vårt tanksystem är väl lämpat för dricksvattenreservoarer.

/

" Det fungerar ju fantastiskt bra det här. Vi är väldigt nöjda

Anette Eriksson, VA Ingenjörerna

Fler referenser

Betongtak & Pumphus

Reservoarerna utförs med betongtak. Fogarna tätas och en utvändig vattentäthetstest kan utföras innan en ytterligare membrantätning utförs för att ge erforderlig säkerhet och täthet utifrån. Betongtaket bör kompletteras med ventilationsrör som är sabotageskyddat, som förhindrar pollen, förorenad luft, insekter, djur och skadligt undertryck. Det bör även finnas en säkerhetsklassad och tät manlucka. Vi dimensionerar och utför gärna bottenplattor och även tillkommande pumphus.

Tanksystem

Tanksystem Aquatank
Vi utför rektangulära och cirkulära industritankar för lagring och rening.
Mindre bassänger ner till ca 4,7 m i diameter. Men vi har även levererat några av de största bassängerna i Norden någonsin.
Större bassänger från ca 100 m3 till ca 30 000 m3 volym.
Vi utför även..
Bottenplattor
Pumphus
Hjulbanor
Portar
Invändig lining
Utvändig isolering

Lugn, vi hjälper dig

Att bygga bassänger är en av våra huvuduppgifter. En uppgift som vi brinner- och lever för att utföra på bästa sätt. Vårt mål är alltid långsiktiga relationer och samarbeten. Det är vår filosofi för att skapa nöjda kunder och medarbetare. På C3C har vi över 100 års samlad erfarenhet av prefabricerad betong. Fyra av oss har under lång tid jobbat med prefabbassänger, både nationellt och internationellt, och även som rådgivare till andra företag. Vår erfarenhet, vårt driv och vår höga tekniska kompetens genererar kostnadseffektiva lösningar med lång livslängd. Som kund hos oss kan du känna dig trygg och slappna av - Vi löser det!

Är du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!

Hans Gamberg

076-104 31 07 hans@c3c.se

Marcus Richardson

0766-26 78 00 marcus@c3c.se

Fler lösningar med C3C Tanksystem

Sedimenteringsbassäng

Industribassänger och tankar för lagring, rening och biogasproduktion. Även Bottenplattor, centrumpelare, hjulbanor och mycket mer.

Läs mer arrow_forward

MBBR-tankar

Luftningsbassäng, MBBR, bufferttank eller invallning? Vårt system har kort byggtid, hög kvalité, lång livslängd och kräver minimalt med underhåll.

Läs mer arrow_forward