Hjärta och hjärna

Våga utmana

Vår målsättning är att vara ett modernt och framåt företag. Att se på förutsättningarna och ibland ”utmana etablissemanget” för att hitta ännu effektivare arbetssätt, tryggare, vackrare och mer långsiktigt hållbara lösningar.

Entreprenörskap

Vi är stolta över att ha rötterna i den småländska myllan. Här finns arvet, och grunden för vårt entreprenörskap – här skapades stort med små medel. Med envishet, uthållighet, okuvlighet och klurighet jobbade man på. Här byggde man ”ormatäta och djävulshöga” stenmurar på de magra åkrarna.

Vi hoppas kunna föra vidare en del av detta arv. Kombinerat med en nyfikenhet och öppenhet där vi jobbar med ledande teknik och personer från andra delar av världen. Det har bidragit till att vårt arbetssätt uppskattas och har tagit oss en bra bit framåt. Och vi fortsätter på den vägen!

Vision

Förändra världen lite grann. Med de möjligheter vi har kommer delar av byggbranschen samarbeta lite mer, bli lite mer miljövänligt producerat och i många fall bli lite rakare och effektivare. Lite schysstare!

Affärsidé

Vara ett nischat byggindustribolag med världsledande lösningar ofta producerad nära beställare. Stort fokus på miljöteknik.

Ledord

Var schysst! Det genomsyrar hela verksamheten, såväl medarbetaren som kunder och samarbetspartners,
miljön och samhället i stort.

Kreativ arbetsplats

Här vill man jobba, det är kanske det absolut viktigaste av allt för att fortsätta attrahera riktigt vassa och drivna medarbetare. Det arbetar vi vidare med kontinuerligt och outtröttligt. Här ska arbetsmiljön vara positiv, öppen och med tid och
plats för egna ideér.

Strävan är alltid ett positivt och långsiktigt samarbetsklimat där utvecklingen sker ihop med både kunder och samarbetspartners. Det har blivit lite av ett signum för C3C som gjort att vi kunnat växa och utvecklas stadigt framåt.

Organisationsresurser

Vi har över 200 års samlad erfarenhet av prefabricerade betonglösningar men även t.ex. en teknisk doktor i limträteknik och vi har byggt flera stora projekt med stål. Vi är flera som jobbat även internationellt som supervisors för montageteam i både USA, Europa och Asien.

Vi har bland annat nedanstående resurser/ utbildningar i företaget:


  • Projektledare som är ansvarig för att åtagande fullföljs, samt kvalitets- och miljöansvarig för projektet.
  • Handläggande konstruktör
  • Vi ritar i både Revit, Tekla, Autocad och Sketchup.
  • Ansvarig montagearbetsledare för montering
  • Platsbyggd betongklass 1
  • TR/N Stål
  • ID06, SSG Entre, SSG Kemi
  • Förarutbildning mobila plattformar
  • Härdplast.
  • Heta arbeten