C3C Engineering AB-kreativt byggbolag med fokus på miljöteknik | c3c.se

Om oss

Med hjärta & hjärna för långsiktigt hållbara lösningar

Våga utmana

C3C är ett kreativt byggindustribolag med siktet inställt på att alltid ligga i framkant. Vi ser på förutsättningarna och vågar utmana etablissemanget för att hitta ännu effektivare arbetssätt, tryggare, vackrare och mer långsiktigt hållbara lösningar.

Entreprenörskap

Vi är stolta över att ha rötterna i den småländska myllan. Här finns arvet, och grunden för vårt entreprenörskap – här skapades stort med små medel. Med envishet, uthållighet, okuvlighet och klurighet jobbade man på. Här byggde man ”ormatäta och djävulshöga” stenmurar på de magra åkrarna.

Vi hoppas kunna föra vidare en del av detta arv. Kombinerat med en nyfikenhet och öppenhet där vi jobbar med ledande teknik och personer från andra delar av världen. Det har bidragit till att vårt arbetssätt uppskattas och har tagit oss en bra bit framåt. Och vi fortsätter på den vägen!

Vision

Vi vill förändra världen lite grann. Därför är innovationstänk en stor del av vår vardag. Med de möjligheter vi har kommer delar av byggbranschen samarbeta lite mer, bli lite mer miljövänligt producerat och i många fall bli lite rakare och effektivare. Lite schysstare helt enkelt!

Affärsidé

Vara ett nischat byggindustribolag med världsledande lösningar. Stort fokus på innovation och miljöteknik och producerat nära beställaren.

Ledord

Var schysst! Det genomsyrar hela verksamheten, såväl medarbetaren som kunder och samarbetspartners,
miljön och samhället i stort.

Kreativ arbetsplats

Här vill man jobba, det är kanske det absolut viktigaste av allt för att fortsätta attrahera riktigt vassa och drivna medarbetare. Det arbetar vi vidare med kontinuerligt och outtröttligt. Här ska arbetsmiljön vara positiv, öppen och med tid och plats för egna ideér.

Strävan är alltid ett positivt och långsiktigt samarbetsklimat där utvecklingen sker ihop med både kunder och samarbetspartners. Det har blivit lite av ett signum för C3C som gjort att vi kunnat växa och utvecklas stadigt framåt.

Jobba hos oss

Vårt unika nätverk

Våra samarbetspartners har stor del i C3C:s framgång och för våra möjligheter att skapa unika, hållbara och kostnadseffektiva lösningar. Vi brinner för långsiktiga, öppna och förtroendefulla samarbeten där vi utvecklar ihop med både leverantörer och kunder. Att hitta de där extra effektiva, hållbara och ofta nytänkande lösningarna tycker vi är något av det mest inspirerande som finns.

Därför väljer vi våra samarbetspartners noga. Allt från vassa ensamföretagare, välrenommerade konsultbolag till effektiva producenter i hela Skandinavien.C3C blocksystem producerar vi idag med vårt formsystem kontinuerligt på över 130 platser runtom i Skandinaven.

Mer om våra samarbetspartners