Stad & Infrastruktur - C3C - Concrete m3 Constructions

Framtidens hållbara stadsbild

Multifunktionella lösningar som smälter in i samhällsmiljön, som skapar sällskapsytor och samtidigt dämpar buller och bidrar till minskade luftföroreningar. Låter det som en utopi? Inte för oss. C3C Blocksystem utvecklar den traditionella stadsmiljön ett steg längre. Vårt system erbjuder en unik flexibilitet i form och funktion. Våra lösningar kombinerar tillgänglighet och säkerhet i samspel med växtlighet och biologisk mångfald - ett mer miljövänligt alternativ för stads-och infrastrukturmiljöer.

Innovativa lösningar för stadsmiljö & infrastruktur

Wonderwall

Stödmurar med många möjligheter att styra över form, funktion och flexibilitet. Här finns frihet att välja ett uttryck med släta, reliefmönstrade eller pigmenterade block.

Wonderwall arrow_forward

Terrasserande murar

Hantera nivåskillnader med terraserande murar. Vårt system förenklar markarbetet då man slipper det breda stödet i botten, som de mer traditionella L-stöden har. Flexibelt system som kan flyttas och byggas om eller kompletteras efter behov.

Terrasserande murar arrow_forward

Gradänger

Sittgradänger för offentliga miljöer. Finns i varierande dimensioner med höga krav på toleranser, ytor och finish. Kombinera gärna betongen med trä, stål eller gröna växter för umgängesytor,slänter, bänkar, läktare eller amfiteatrar.

Gradänger arrow_forward

Murar för infrastruktur - väg

Flexibla stödmurar för infrastrukturmiljöer, vid väg och järnväg. Våra lösningar fungerar både avskärmande och bullerdämpande och är ett mer multifunktionellt alternativ till gabioner utmed vägnätet. Blocksystemet finns i många olika utformningar som släta betongblock eller reliefmönstrade.

Murar för infrastruktur arrow_forward

Infrastruktur - Kaj & Hamn

Vågbrytare, svallvågsskydd, kasuner, badbryggor eller översvämningsskydd? Våra lösningar kan vara permanenta eller temporära. Med C3C Blocksystem anpassas exponeringsklassen för salt och vind och ger flexibla lösningar för marina miljöer.

Infrastruktur Kaj & Hamn arrow_forward

Safe City - Smart Seat

Påkörningsskydd och terrorskydd där teknik, växtlighet, funktion och sällskapsyta integrerar. Safe City- Smart Seat är vårt klimatsmarta koncept för säkerhetsbarriärer i offentliga miljöer.

Safe city – Smart Seat arrow_forward

Är du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!