Infrastruktur Kaj & Hamn - C3C - Concrete m3 Constructions

Infrastruktur Kaj & Hamn

Våra lösningar för kaj och hamn anpassas till omgivande miljöer. Vi levererar exempelvis vågbrytare, block för bryggor och översvämningsskydd. I de fall som kräver det anpassas betongens exponeringsklass för marina miljöer för att även stå emot salt och vind bättre.

/

Svallvågsskydd vid Lagan å

På grund av vårens höga flöden i ån Lagan fanns risk för översvämning och svallvågor mot ett bostadsområde. Vi på C3C erbjuder beredskapstjänst för skyddslösningar och kontaktades för insats och placering av svallvågsskydd och även för utsättning av motvikter för en bro som var kraftigt ansträngd av strömmen. I samråd med ING2 placerades blocksystemet och uppdraget utfördes inom några timmar. C3C Samhällsskydd på plats. Tre veckor senare bedömdes läget vara under kontroll och blocksystemet kunde forslas bort igen. Kompetenser från flera håll i samverkan ger god beredskap för behovsanpassad och effektiv insats. Kontakta oss så berättar vi mer!

Mer om lösningar kaj & hamn

Blocksystem
1600x800x800
1800x600x600

Tillhörande passblock och special. Över 150 olika blocktyper finns och ingår i våra lösningar. Läs mer och ladda hem broschyr och systembeskrivning nedan.
Användningsområden
Kaj & Bryggor
Vågbrytare
Barriärer
Kasuner
Svallvågsskydd
ÖversvämningsskyddÄr du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!

Fler lösningar för Stad & Infrastruktur

Stödmurar

Våra stödmurar skapar sällskapsytor och en plats att umgås samtidigt som de ger en avskärmande och bullerdämpande effekt. Här lämnas även öppet för integrering av funktioner för att förstärka den biologiska mångfalden som exempelvis insektshotell.

Läs mer arrow_forward

Terrasserande murar

Här finns stora möjligheter att integrera belysning, sittbänkar eller naturliga planteringsytor och ävenbygga in in kulvertar, ledningar,teknik och kablar som en del av helhetslösningen.

Läs mer arrow_forward

Gradänger

Använd våra lösningar för att bygga läktare med umgängesytor, stilrena sittplatser och amfiteatrar där betong i kombination med träbeklädnad och växter skapar funktionella och estetiskt inbjudande offentliga miljöer.

Läs mer arrow_forward