Safe city - Smart Seat - C3C - Concrete m3 Constructions

Safe city - Smart Seat

Vi ser framtidens stadsbild utvecklad med smart teknik och stilren design i kombination med hållbar betong och grön växtlighet,där sällskapsyta och samhällsfunktion integrerar. IoT teknik möjliggör att nå ut med viktig samhällsinformation. En mer säker miljö att vistas i. Safe City-Smart Seat.

/

design och funktion kombinerat med senaste teknologin

Safe City-Smart Seat är vårt koncept för säkerhetsbarriärer som smälter in i omgivande miljö och samtidigt ger och lämnar ut information och skapas sällskapsytor. Våra lösningar kan vara permanenta eller temporära vid evenemang, konserter eller större sammankomster. Med IoT teknik i inbyggda sensorer går det att samla in information om temperatur, luftföroreningar. Lägga till funktioner för samhällsinformation eller alarmera om ett fordon är på väg att ramma barriären. Utformningen sker efter behov. Varför inte låta säkerhetsbarriären samtidigt vara en sittbänk för varma samtal eller en parkourpark med full aktivitet.

Mer om Safe City

Användningsområden
Säkerhetsbarriärer
Påkörningsskydd
Terrorskydd
Utmed promenadstråk
Vid konserter och större evenemang
Sällskapsyta och Funktion
Sprida samhällsinformation

Är du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!

Marcus Richardson

0766-26 78 00 marcus@c3c.se

Fler lösningar för Stad & Infrastruktur

Stödmurar

Våra stödmurar skapar sällskapsytor och en plats att umgås samtidigt som de ger en avskärmande och bullerdämpande effekt. Här lämnas även öppet för integrering av funktioner för att förstärka den biologiska mångfalden som exempelvis insektshotell.

Läs mer arrow_forward

Terrasserande murar

Här finns stora möjligheter att integrera belysning, sittbänkar eller naturliga planteringsytor och ävenbygga in in kulvertar, ledningar,teknik och kablar som en del av helhetslösningen.

Läs mer arrow_forward

Gradänger

Använd våra lösningar för att bygga läktare med umgängesytor, stilrena sittplatser och amfiteatrar där betong i kombination med träbeklädnad och växter skapar funktionella och estetiskt inbjudande offentliga miljöer.

Läs mer arrow_forward