Jobba hos oss - C3C - Concrete m3 Constructions

Bli en del av vårt team

Vi söker platschef/projektledare!

Läs mer

Väx med oss!

Jobba hos oss

Söker du en arbetsgivare som pekar med hela handen och en förutsägbar arbetsplats där rutiner regerar? Då är inte C3C något för dig.

Gillar du däremot utmaningar, är kreativ och beredd att ta eget ansvar så kommer vi att trivas ihop.

C3C är ett utpräglat tillväxtföretag. Det betyder att tempot ofta är intensivt samtidigt som verksamheten inte är lika hårt styrd som i många större företag. Vi fattar ofta snabba och informella beslut. Hos oss är alla medarbetare viktiga. Du får stor frihet – och lika stort ansvar.

Vi tror att det är förklaringen till att våra medarbetare hör till branschens vassaste och har ett driv som går utanpå det mesta.

Vårt ledord: Var schysst!

C3C ska vara en schysst arbetsplats. Det tror vi är en av de viktigaste faktorerna för en fortsatt positiv utveckling. Vi brukar säga att C3C ska vara företaget man både vill jobba på och jobba med.

Vårt fokus är att alla medarbetare ska trivas, utvecklas, utmanas och blomstra i sin yrkesroll. Som vi ser det förutsätter det att alla känner att de har möjlighet att påverka och göra skillnad. Men också att vi alla drivs av en vilja att med gemensamma krafter göra C3C till ett ännu bättre företag.

Vi ser det som en självklarhet att vi på C3C har en ärlig och förtroendeingivande attityd mot kunder och samarbetspartners. Det är därför vi har valt ”var schysst” som vårt ledord.

Utveckling är vår drivkraft

Vi drivs av nytänkande, att bryta ny mark och utvecklas. Vi vill vara unika, ha kul och attrahera de bästa medarbetarna. Det är det som tar oss framåt. Vi frågar oss ibland om vi vill växa mer. Det enkla svaret är att vi måste växa för att utvecklas. Jag tror inte att någon skulle vilja jobba kvar här om vi inte ständigt tog oss an nya utmaningar. Tillväxt har aldrig varit något självändamål utan kommer på köpet med nöjda kunder.

Marcus Richardson, VD

Bli en del i vårt team!

Vi söker alltid efter nya, vassa medarbetare. Du kommer till ett fritt, spännande och utmanande jobb i ett framåt och kreativt team.

Hos oss är beslutsvägarna korta och vi gillar att tänka nytt. Vi hjälper varandra och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet. Det vi kräver av dig – förutom kompetens – är personligt engagemang, initiativförmåga och att du är beredd att ta ansvar.

Intresserad? Skicka över ditt CV och en kort presentation till Marcus Richardson.

Bli en del i vårt team