Eric är ny produktionsansvarig: “Vi har ett supersystem” - C3C - Concrete m3 Constructions

ERIC ÄR NY PRODUKTIONS-
ANSVARIG: ”VI HAR ETT SUPERSYSTEM”

C3C Engineering förstärker nu bolaget med en ny produktionsansvarig. Han heter Eric Hartonen och ska utveckla C3C:s växande produktionsteam, och även stärka samarbetet med alla producenter.

– Det jag framför lockades av är att C3C är ett innovativt företag som tagit fram en oerhört enkel, smart och mångsidig produkt. Det är ett supersystem! Jag märker också att C3C är väldigt snabbfotade, har korta ledtider och att man som produktionsledare arbetar väldigt nära produktionen – det ser jag fram emot, säger Eric.

Eric kommer närmast från Heidelberg Materials, där han under två decennier arbetat med alla typer av prefab-produkter, både som produktionsledare och projektledare. Ett område som han kommer fokusera mer på i sin nya roll, är det cirkulära arbetssättet, där han ska verka för en högre grad returbetong.

– Det är kanske det som är allra mest intressant med C3C – att man hittat sätt att ta hand om spillmaterial och återbruka det. Det sparar både pengar och på vår miljö. Likaså har C3C producenter över hela landet, vilket gör att man slipper långa transporter. Att få jobba med något som bidrar till en hållbarhet i branschen känns väldigt tillfredsställande, säger Eric.

Med sin långa erfarenhet tror Eric Hartonen även att han kommer kunna bidra till att göra kvalitets- och produktivitetsförbättringar och att säkerställa C3C:s leveranskapacitet.

– Jag tror att jag kan bidra till att vi får en ännu tydligare struktur och en långsiktighet, även om det är viktigt att vi behåller det snabba och flexibla vilket ju kännetecknar C3C. Jag ser väldigt mycket fram emot att lära känna produktionsteamet som jag ska leda och skapa både engagemang och rutiner, säger Eric.

Vill du komma i kontakt med Eric?

Hör av dig direkt, eller lämna dina uppgifter så kontaktar han dig.

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!