Nytt IoT-projekt med Linnéuniversitetet - C3C - Concrete m3 Constructions

 

C3C DELTAR I IoT-projekt med Linnéuniversitetet

Tekniken med IoT och AI går snabbt framåt. Därför är det extra spännande att C3C Engeneering är ett av fyra företag som deltar i Linnéuniversitetet IoT-labs nya pilotprojekt.

Tillsammans med Linnéuniversitetets IoT-lab ska C3C utforska möjligheterna som IoT-teknik erbjuder inom bland annat förbättrade skyddslösningar. 

– Smarta integrationer via sensorer är framtiden även för oss och kan exempelvis hjälpa till att förutse risker för brand hos våra kunder, säger Glenn Braun, affärsområdesansvarig på C3C.

Internet of Things (IoT) är en teknik som syftar till att koppla samman fysiska enheter och saker med internet. Detta innebär att föremål som tidigare inte varit uppkopplade nu kan kommunicera med varandra och med nätet. Denna teknik möjliggör en ökad automatisering och effektivisering av olika processer.

De utvalda företagen ska under de kommande sex månaderna utforska digital innovation och utveckla sina affärsmodeller genom IoT-teknik. 

Företagen är förutom C3C, Kallskänken, Ölands Köksmejeri och Astrid Lindgrens Värld.

C3C LABS - VÅR EGEN INNOVATIONSFABRIK

I C3C LABS prövar och utvecklar vi idéer som handlar om allt från miljövänliga och byggtekniskt smarta lösningar till nya revolutionerande byggindustriprodukter. Här utvecklar vi också arbetssätten som ska göra oss till en ännu bättre leverantör och samarbetspartner – och till ett än mer attraktivt företag att jobba på.

C3C LABS

KONTAKTA MIG SÅ BERÄTTAR JAG MER

Vi på C3C brinner för långsiktiga, öppna och förtroendefulla samarbeten tillsammans med både leverantörer och kunder. Vi lyssnar på dina behov och föreslår sedan den lösning som skulle passa dig och din verksamhet.

Glenn Braun, affärsansvarig
epost: glenn@c3c.se
telefon: 0739-405 008

BOKA MÖTE!