MÖT OSS PÅ BORGEBY FÄLTDAGAR - C3C - Concrete m3 Constructions

MÖT OSS PÅ BORGEBY FÄLTDAGAR

C3C finns på plats under Borgeby fältdagar 28-29 juni i Bjärred. Där berättar vi mer om våra byggnader inom lantbruksområdet. 

På den stora mässan, som riktar sig mot professionella lantbrukare, kan du komma och prata stall och lagerbyggnader med oss. Bland andra finns vår affärsansvarig inom lantbruk och teknikbyggnader, Pehr Strååth, på plats. Du kommer också kunna se och känna på våra block som vi monterat en stålstomme på, för att visa konstruktionsprincipen.

– Det som särskiljer våra hallar är den robusta konstruktionen – vi vet att de står pall och tål tuffa tag. Och om dina behov eller förutsättningar ändras finns möjligheten att plocka ner, bygga om och anpassa byggnaden till något annat. Du kanske har ett djurstall och behöver mer plats för spannmålslagring, då kan du med enkla medel förändra utrymmena, säger Pehr Strååth, affärsområdesansvarig för lantbruk på C3C.  

Hitta till vår monter G30 genom att klicka på kartan på Borgeby fältdagars webbplats.

Läs mer om våra robusta lantbruksbyggnader

Vi erbjuder robusta och flexibla byggnader med massor av användningsområden inom lantbrukssektorn. Spannmålslager, gödsellager, djurstall eller planlager – möjligheterna är många.

C3C:s Lantbruksbyggnader

Om Borgeby fältdagar

Borgeby Fältdagar är lantbruksmässan med tydlig inriktning på den professionella lantbrukaren. En mötesplats för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning. Mässan erbjuder kombination av utställande företag för bland annat lantbruk och trädgård, praktiska maskindemonstrationer och seminarier.

Till Borgeby fältdagars webbplats

Vill du veta mer om C3C:s lantbruksbyggnader?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!