Rasmus Lönnborg ska leda arbetet kring logistik och transporter - C3C - Concrete m3 Constructions

Rasmus Lönnborg ska leda arbetet kring logistik och transporter

Rasmus Lönnborg är C3C Engineerings nya logistikansvarige. Han kommer från företaget DVS Road där han länge arbetat med transportledning, terminalhantering och lager.

– Jag trivs i roller där jag kan göra skillnad genom planera och organisera efter kundens behov, att se till att allt kommer fram i tid och att kunden blir nöjd, säger Rasmus.

C3C:s blocksystem produceras på över 130 platser runtom i Skandinavien, vilket skapar kortare transportsträckor och sparar tid. Det ställer också höga krav på samordning kring logistiken.

– Man behöver ha tät kontakt med kunder, chaufförer och producenter för att få till ett bra flöde och det ska bli roligt att utveckla våra processer tillsammans med dem, säger Rasmus.

Rasmus Lönnborg kommer även finnas som säljstöd till projektledarna i vissa uppdrag och arbeta med viss produktionssupport. Han kommer också vara med i den fortsatta framdriften av det logistiksystem som C3C utvecklat och jobbar i – det egna systemet C3C Logic. Därmed kommer han också ha ett nära samarbete med systerföretaget Logic Link

– Det finns ett starkt driv hos C3C att komma vidare och förnya sig. Jag trivs redan väldigt bra och känner att det är ett bra gäng och att man gör saker tillsammans, säger Rasmus.

Vill du komma i kontakt med Rasmus?

Hör av dig direkt, eller lämna dina uppgifter så kontaktar han dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!

Rasmus Lönnborg

0766-66 25 00 rasmus@c3c.se