Träffa oss på Landsbygdens sommarmöte - C3C - Concrete m3 Constructions

TRÄFFA OSS PÅ LANDSBYGDENS SOMMARMÖTE

Den 26 augusti är det dags för Landsbygdens Sommarmöte i Hylletofta utanför Sävsjö. C3C Construction finns på plats och visar upp sina hållbara lösningar för lantbruk.

– Vi kommer visa upp C3C:s innovativa konstruktioner och alla möjligheter som finns med våra stall och lagerbyggnader. Självklart svarar vi på frågor och kommer med råd och tips, säger Pehr Strååth, affärsområdesansvarig för lantbruk på C3C.

Aktuellt inom de gröna näringarna
Landsbygdens sommarmöte vänder sig till företagare inom lantbruk, och till andra som är intresserade av lantbruk och lokalproducerad mat. Dagen anordnas av Hushållningssällskapet Jönköping och hålls varje år på olika platser i Jönköpings län. I år är platsen Hylletofta, där familjen Brogård bor och driver företaget TjuriT AB. Årets tema är “Gården som resurs”. Under dagen visar företag och organisationer inom de gröna näringarna upp sin verksamhet och vad som är aktuellt just nu. Det blir också panelsamtal och evenemang.

Det som gör våra lösningar mer hållbara än många andra, är främst att våra byggnader är flexibla och demonterbara. Du kan själv bygga om, flytta eller demontera byggnaden om behovet skulle förändras. Det finns också en mängd andra användningsområden och en stor andrahandsmarknad för C3C Blocksystem, vilket verkligen är hållbart, säger Pehr Strååth.

Läs mer om våra robusta lantbruksbyggnader

Med många nöjda kunder inom industri, VA- och återvinning har vi nu växlat upp även inom lantbrukssektorn. Fördelarna och möjligheterna är många.

Mer om våra lantbruksbyggnader

Är du intresserad eller vill veta mer?

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!