Bygg en ny lantbruksbyggnad med C3C:s hallösningar - C3C - Concrete m3 Constructions

Bygg en ny lantbruksbyggnad med C3C:s hallösningar

Vi erbjuder robusta och flexibla byggnader med massor av användningsområden inom lantbrukssektorn. Spannmålslager, gödsellager, djurstall eller planlager – möjligheterna är många.

– Det som särskiljer våra hallar är den robusta konstruktionen – vi vet att de står pall och tål tuffa tag, säger Pehr Strååth, affärsområdesansvarig för lantbruk på C3C.

C3C:s unika blocksystem utformas helt efter dina önskemål vad gäller längd, bredd och önskad höjd för byggnaden. Blocksystemets dimensioner möjliggör både bärighet för tak och stöd för lagring av olika material. C3C blandar gärna betong med limträ och stål för att uppnå en optimal byggnad.

En stor fördel med C3C:s lantbruksbyggnader är flexibiliteten. Betongblocken, som är byggnadernas stomme, är demonterbara och flyttbara.

– Om dina behov eller förutsättningar ändras finns möjligheten att plocka ner, bygga om och anpassa byggnaden till något annat. Du kanske har ett djurstall och behöver mer plats för spannmålslagring, då kan du med enkla medel förändra utrymmena. Vi hjälper dig naturligtvis hela vägen, säger Pehr Strååth.

Läs mer om våra robusta lantbruksbyggnader

Med många nöjda kunder inom industri, VA- och återvinning har vi nu växlat upp även inom lantbrukssektorn. Fördelarna och möjligheterna är många.

C3C Lantbruksbyggnader

Kontakta oss för mer information

Hör av dig till av oss så berättar vi mer om våra lösningar. Eller lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Var god och fyll i ditt namn.
Var god och fyll i ditt telefonnummer.
Var god och fyll i din email.

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan!