Platschef & projektledare till C3C

Välkommen till C3C! Vi är ett innovativt, växande bolag med stort fokus på miljöteknikprojekt. Här får du stor frihet, kommer utmanas och utvecklas. Du blir del i ett vasst team och vi har en otroligt spännande resa framför oss. Hos oss kommer du att vara nyckeln till att fortsätta skapa långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. Tillsammans tar vi fram trygga, effektiva och ofta världsledande lösningar.

I rollen som platschef & projektledare kommer du ansvara för byggprojekt från offert och planering till utförande och avslut. En viktig arbetsuppgift är att skapa och utveckla positiva relationer med våra kunder och samarbetspartners. Projekten kommer variera i storlek och den ena arbetsdagen är inte den andra lik. Det är viktigt att du känner dig lika hemma ute på byggprojekten som på kontoret. I rollen förutsätts du kunna se möjligheter och hjälpa kunden att lösa deras problem på ett värdeskapande sätt. Till din hjälp har du teamet av medarbetare på C3C. Hos oss är alla lika viktiga och hela teamet finns där för ditt stöd och du för dem.

Vi söker dig som har gedigen byggteknisk kompetens och erfarenhet som platschef, entreprenadingenjör eller projektledare för totalentreprenader. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av prefabricerade betonglösningar, montage och entreprenadjuridik. BAS P/U utbildning är meriterande. Som person har du ett starkt driv och lätt för att skapa förtroende. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och bygga långsiktiga relationer. Dina kunder och medarbetare ska känna att de vill jobba tillsammans med dig. Du har ett företagsamt sinnelag och är bra på att situationsanpassa din arbetsdag. Du ser möjligheter, har stort tekniskt kunnande och älskar att lösa problem.

Vi erbjuder en arbetsplats där du kommer utvecklas och verkligen göra skillnad, både för C3C, kunder och samhället i stort. Här uppmuntras ständig innovation och här ges tillåtelse att ”sparka ner väggar”. Här finns stor frihet och ett lika stort ansvar. C3C är ett utpräglat tillväxtföretag där omställningarna går snabbt och verksamheten inte är lika hårt styrd som i större bolag. Gemensamt fattar vi ofta snabba och informella beslut och har stor delaktighet i företagets utveckling. Att utmanas, utvecklas och ha kul på jobbet är en självklarhet.

Ta chansen att bli en del av teamet. Vi vill träffa vår nya kollega snart! Skicka din ansökan till marcus@c3c.se redan idag. För frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Marcus Richardson på 0766-26 78 00.