PROJEKTLEDARE/ TEKNISK SÄLJARE - C3C - Concrete m3 Constructions

FRIHET OCH NYTÄNKANDE.
BLI EN DEL AV C3C.

Vi söker PROJEKTLEDARE/
TEKNISK SÄLJARE

Här är en unik möjlighet att jobba i ett expansivt grönt byggbolag. Här får du stor frihet. Här är lätt att får saker gjorda. Här kommer du utmanas, utvecklas och känna glädje och stolthet.
Du blir del i ett härligt team i en fas där vi har många intressanta möjligheter framför oss. Du kommer som projektledare vara en nyckel till att skapa långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder. Tillsammans tar vi fram och bygger trygga, effektiva och ofta både återbrukbara och världsledande lösningar.

Verksamhetsområde:  Varierande projekt för infrastruktur, energi, säkerhet, återvinning och miljösektorn i hela Sverige.
Placering: Sverige.
C3C finns representerade med huvudkontor i Växjö och filialer i Göteborg, Västerås, Ulricehamn, Ljusdal och Oslo.
Önskemål av placeringsort är främst Göteborg.

 

Din roll hos oss

I rollen som projektledare/teknisk säljare kommer du ansvara för byggprojekt från offert och planering till utförande och avslut. En viktig arbetsuppgift är att fortsätta utveckla positiva och långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners. Projekten kommer variera i storlek och den ena arbetsdagen är inte den andra lik. Det är viktigt att du känner dig lika hemma ute på byggprojekten som på kontoret. I rollen förutsätts du kunna se möjligheter och hjälpa kunden att lösa deras problem på ett värdeskapande sätt. Till din hjälp har du teamet av medarbetare på C3C. Hos oss är alla lika viktiga och hela teamet finns där för dig och du för dem.Vi söker dig som, förutom mycket energi, glädje och entusiasm, har gedigen byggteknisk kompetens och erfarenhet som platschef, projektchef, entreprenadingenjör eller projektledare för totalentreprenader. Det är en fördel om du har erfarenhet av prefabricerade betonglösningar, montage, att du har utbildningar inom entreprenadjuridik, BAS P/U mm. Behärskar du även CAD eller Revit är det meriterande.

Kvalifikationer och egenskaper

Som person har du ett starkt driv och lätt för att skapa förtroende. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och bygga långsiktiga relationer. Dina kunder och medarbetare ska känna att de vill jobba tillsammans med dig. Du har ett företagsamt sinnelag och är bra på att situationsanpassa din arbetsdag. Du ser möjligheter, har fin struktur på projekten, stort tekniskt kunnande och älskar att lösa problem. Och du lever upp till C3C’s ledord: Var schysst.Vi erbjuder en arbetsplats där du kommer utvecklas och verkligen göra skillnad, både för C3C, kunder och samhället i stort. Här uppmuntras ständig innovation och här ges tillåtelse att ”sparka ner väggar”. Här finns stor frihet och ett lika stort ansvar. C3C är ett innovativt tillväxtföretag där omställningarna går snabbt och verksamheten inte är lika hårt styrd som i större bolag. Gemensamt fattar vi ofta snabba och informella beslut och alla har stor delaktighet i företagets utveckling. Att utmanas, utvecklas och ha kul på jobbet är en självklarhet.

Lön & Villkor Konkurrenskraftig lön, förmånsbil, möjlighet till bonus (som delas lika till mellan alla medarbetare). Flexibla arbetstider.

Vi ser med fördel kvinnliga sökande.
Urval sker löpande (rätt person är viktigare än tidpunkt för anställningen).

 

Om c3c

Kreativt byggbolag med över 250 års samlad erfarenhet av projekt med prefabricerad betong, stål och trä. Med stort hjärta och ett helt unikt nätverk av samarbetspartners levererar vi ofta världsledande lösningar som tydligt skapar nytta för våra beställare och samhälle. Vi bygger för infrastruktur, energi, säkerhet-och miljösektorn.
Ett stabilt bolag som visat vinst varje år sen starten 2009. Projekt värderas inte bara ur ekonomiska perspektiv utan också utifrån om det bidrar till glädje, stolthet och utveckling.

Sök tjänsten

Låter detta som ditt nästa jobb?
Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag!

Marcus Richardson
VD, C3C Engineering AB
+ 46 (0)766 - 26 78 00
marcus@c3c.se.se