Vi söker Produktionsansvarig - C3C - Concrete m3 Constructions

Frihet och nytänkande.
Bli en del av C3C.

Vi söker Produktionsansvarig

C3C är det kreativa byggbolaget där vi ständigt jobbar för att utveckla våra produkter och våra samarbeten. På så sätt skapar vi bäst och mest nytta för våra kunder. Vi söker nu en produktionsansvarig som ska leda utvecklingen av vårt nätverk bestående av över 100 samarbetspartners över hela Sverige.

Din roll hos oss

Vi har idag ett helt unikt nätverk med samarbetspartners runt om i hela Sverige som tillverkar block i C3C:s formsystem. Möjligheterna med våra block är oändliga och kan utformas efter olika behov och ändamål. Rollen som produktionsansvarig innebär att du blir ansvarig för att utveckla samarbetet med våra partners vidare, både vad gäller processer, produkter och utformning. Vi tror att saker blir bäst när man gör det tillsammans och du kommer arbeta i nära samarbete med våra tekniska säljare. 

Du kommer att:

• Kontinuerligt arbeta för kvalitets- och produktivitetsförbättringar och säkerställa vår leveranskapacitet och vår höga standard.
• Verka för ännu högre grad av returbetong, och utveckla vårt cirkulära arbetssätt.
• Skriva, förhandla och omförhandla produktionsavtal.
• Bygga och utveckla olika team, bland annat med våra samarbetspartners runt om i Sverige, och utveckla roller och ansvarsfördelning internt och externt.
• Utveckla våra koncept bland annat tillsammans med våra tekniska säljare.
• Utveckla både interna och externa processer och samarbete kring logistik.

 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi letar efter dig som har bred branschkunskap inom betong och betongindustrin. Du har en stark drivkraft att ständigt förbättra och utveckla processer, produkter och samarbeten för att på så sätt hela tiden ligga i framkant. 

Att jobba för att tillgodose olika intressenters behov och vara kund-, producent- och teamorienterad är en självklarhet för dig. Du gillar att möta människor och att besöka de olika produktionsplatserna. Dina förmågor att bygga och upprätthålla relationer kommer att hjälpa dig att samarbeta effektivt med våra partners och interna intressenter.

Du är väl bevandrad i användningen av digitala verktyg och ser potentialen i att utveckla och förbättra dem för att optimera våra arbetsprocesser. Du har även erfarenhet av förhandlingar och att utforma produktionsavtal, vilket kommer att vara viktigt i ditt arbete med att säkra framgångsrika samarbeten. Du är van vid att leda team och kan organisera och fördela ansvar på ett effektivt sätt.

Vi värderar en bra personlighet högt – för oss är vem du är viktigare än rätt utbildning.  

Verksamhetsområde: C3C Blocksystem
Önskad placering: Växjö, Kungälv, Ulricehamn eller Västerås.
Lön och villkor: Konkurrenskraftig lön, förmånsbil, möjlighet till vinstdelning (som delas lika mellan alla medarbetare) och flexibla arbetstider.

Om C3C

C3C är ett innovativt och växande bolag som genom erfarenhet, nytänkande och engagemang säljer och utför både mindre och större projekt med stort fokus på infrastruktur, energi-och miljösektorn. Vi är ett stabilt företag som har visat positiva resultat varje år sedan starten 2009. Verksamhetsområdet är hela Skandinavien. C3C finns representerade med huvudkontor i Växjö och filialer i Kungälv, Ulricehamn, Örebro, Västerås och Ljusdal. Vi finns även i Oslo och ytterligare internationalisering är en målsättning på sikt.

Sök tjänsten

Låter detta som ditt nästa jobb?
Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast 2023-08-31.

Björn Pettersson
Rekryterare och HR-konsult Human Solutions
0470-78 78 11
bjorn@humansolutions.se

Det går även bra att kontakta:
Marcus Richardson
VD C3C Engineering
0766-26 78 00
marcus@c3c.se

Under vår semester i juli kan svaret från oss dröja, men vi återkommer så snart vi är tillbaka.