Projektledare - C3C - Concrete m3 Constructions

Frihet och nytänkande.
Bli en del av C3C.

Vi söker en projektledare

C3C är ett unikt, innovativt, växande bolag med stort fokus på byggnationer för infrastruktur, energi, återvinning, miljösektorn samt lantbruk. Här får du stor frihet i en miljö där du utmanas och utvecklas. Du blir en del av ett vasst team som har en otroligt spännande resa framför sig. Du kommer som projektledare vara en nyckel till att fortsätta skapa långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. Tillsammans tar vi fram trygga, klimatsmarta, effektiva och ofta världsledande lösningar.

 

Din roll hos oss

Som projektledare bidrar du ofta redan i offertstadiet, i samråd med teknisk säljare, med att ge förslag på utförande och ta in priser. Efter beställning ansvarar du för inköp, planering, utförande och avslut. En viktig arbetsuppgift är att skapa och utveckla positiva relationer med våra kunder och samarbetspartners. Det är viktigt att du känner dig lika hemma ute i byggprojekten som på kontoret. I rollen förutsätts du kunna se möjligheter och hjälpa kunden att lösa deras problem på ett värdeskapande sätt. Till din hjälp har du ett team av medarbetare på C3C. Hos oss är alla lika viktiga och alla ger stöd till varandra.  

Vi erbjuder en arbetsplats där du verkligen gör skillnad, både för våra kunder och för samhället. Här uppmuntras ständig innovation och här ges tillåtelse att ”riva ner väggar”. Här finns stor frihet och ett lika stort ansvar. C3C är ett utpräglat tillväxtföretag där omställningarna går snabbt. Gemensamt fattar vi beslut och alla har stor delaktighet i företagets utveckling. Att utmanas, utvecklas och ha kul på jobbet är en självklarhet.

 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en gedigen byggteknisk kompetens och erfarenhet som platschef, entreprenadingenjör, projektör eller projektledare för totalentreprenader. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av prefabricerade betonglösningar, montage och entreprenadjuridik. BAS P/U utbildning är meriterande. Stor CAD-vana är ett plus och skulle du även ha erfarenhet av Revit så är det ännu bättre.

Som person har du ett starkt driv och lätt att skapa förtroende. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och bygga långsiktiga relationer. Du har ett företagsamt sinnelag och är bra på att situationsanpassa din arbetsdag. Du ser möjligheter, har struktur i projekten, ett stort tekniskt kunnande och du älskar att lösa problem.

Verksamhetsområde: Omväxlande projekt för bland annat C3C:s koncept ”Robusta Hallar” runt om i hela landet. Allt från mindre projekt till lite större byggnationer för kunder som till exempel Volvo, Södra, Stena, LKAB, Skistar med flera.
Placering: C3C har huvudkontor i Växjö och filialer i Kungälv, Västerås, Ulricehamn, Ljusdal och Oslo och möjlighet finns att tillhöra det kontor som passar dig bäst.
Lön och villkor: Konkurrenskraftig lön, förmånsbil, möjlighet till vinstdelning (som delas lika mellan alla medarbetare) och flexibla arbetstider.

 

Om C3C

C3C är ett innovativt och växande bolag som genom erfarenhet, nytänkande och engagemang säljer och utför både mindre och större projekt med stort fokus på infrastruktur, energi-och miljösektorn. Vi är ett stabilt företag som visat positiva resultat varje år sen starten 2009. Verksamhetsområde är hela Skandinavien. C3C finns representerade med huvudkontor i Växjö och filialer i Kungälv, Ulricehamn, Örebro, Västerås och Ljusdal. Vi finns även i Oslo och ytterligare internationalisering är en målsättning på sikt.

Vi söker också en produktionsansvarig. Läs mer om tjänsten här. 

Sök tjänsten

Låter detta som ditt nästa jobb?
Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast 2023-06-30.

Björn Pettersson
Rekryterare och HR-konsult Human Solutions
+ 46 (0)470-78 78 11
bjorn@humansolutions.se

Det går även bra att kontakta:
Marcus Richardson
VD C3C Engineering
0766-26 78 00
marcus@c3c.se