Teknisk säljare - C3C - Concrete m3 Constructions

Frihet och nytänkande.
Bli en del av C3C.

Vi söker en teknisk säljare

På C3C kommer du till en arbetsplats där du kommer göra stor skillnad både för C3C, kunder och samhället i stort. Här får du stor frihet. Här är lätt att få saker gjorda. Här kommer du utmanas, utvecklas, känna glädje och stolthet. Du blir del av ett vasst team med fina kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar i sektorer som har stora behov framåt. Vi har en otroligt spännande resa framför oss.

 

Din roll hos oss

Här får du en fri roll, i samarbete med fantastisk kollegor, att skapa ytterligare försäljning av bland annat C3C Wonderwall® och Robusta hallar. Behov och möjligheter är stora framåt. Vi förutsätter att du är supervass på att skapa kontakter, relationer och långsiktiga samarbeten. Känna in kunders behov och skapa attraktiva lösningar för dem. Vissa av de projekt du säljer är lämpligt att du även blir projektledare för.

 

Typ av projekt

Vi bygger oftast med stor del prefabricerad betong och ofta i kombination med stål och trä. Exempel på projekt är robusta hallar för återvinningsbolag, skogsindustrin med flera, C3C Stödmursystem för höga terrasseringar med stora laster. Ofta världsledande lösningar där vi bygger med stor andel returbetong från någon i vårt unika nätverk som idag består av cirka 140 producenter. Det ger miljöfördelar på riktigt. Vi jobbar med allt från mindre projekt till lite större byggnationer för kunder som till exempel Volvo, Södra, Stena, Kommuner, LKAB, Skistar med flera (Trafikverket och Försvaret hoppas vi mer på framåt).

 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en gedigen byggteknisk kompetens och erfarenhet från projektledning och teknisk försäljning. Gärna ett estetiks öga när det kommer till offentliga miljöer. För att bli framgångsrik i den här rollen tror vi att du behöver vara nyfiken, schysst, öppen, välorganiserad och driven. Du behöver vara supervass på att skapa kontakter, relationer och långsiktiga samarbeten. Rätt personlighet är viktigare än formella meriter här.

 

Tjänsten: Teknisk säljare
Verksamhetsområde: Projekt för infrastruktur, energi, återvinning, miljö- och lantbrukssektorn i hela Sverige.
Placering: C3C finns representerade med huvudkontor i Växjö och filialer i Kungälv, Ulricehamn, Västerås, Ljusdal och Oslo och möjlighet finns att tillhöra det kontor som passar dig bäst.
Lön och villkor: Konkurrenskraftig lön, förmånsbil, möjlighet till bonus (som delas lika till alla medarbetare) och flexibla arbetstider.

 

Om C3C

C3C är ett innovativt och växande bolag som genom erfarenhet, nytänkande och
engagemang säljer och utför både mindre och större projekt med stort fokus på infrastruktur, energi-och miljösektorn. Vi är ett stabilt företag som visat positiva resultat varje år sen starten 2009. Verksamhetsområde är hela Skandinavien. C3C finns representerade med huvudkontor i Växjö och filialer i Kungälv, Ulricehamn, Örebro, Västerås och Ljusdal. Vi finns även i Oslo och ytterligare internationalisering är en målsättning på sikt.

Vi söker även en produktionsansvarig. Läs mer om tjänsten här. 

Sök tjänsten

Låter detta som ditt nästa jobb?
Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast 2023-06-30.

Björn Pettersson
Rekryterare och HR-konsult Human Solutions 0470-78 78 11
bjorn@humansolutions.se

Det går även bra att kontakta:
Marcus Richardson
VD C3C Engineering
0766-26 78 00 marcus@c3c.se